De laatste loodjes
03 juni 2015 
2 min. leestijd

De laatste loodjes

De laatste loodjes voor het Midzomerevenement op 13 -en 14 juni. De hagen zijn naar de kapper geweest en de laatste hand(en) worden nu gelegd aan details, zoals de taxusvogel voor de keuken en sommige bogen van de beukenhaag door Buiten Zorg Groenspecialisten
De buxus is  slecht door steeds weer terugkerende schimmels, die we proberen te bestrijden met Top Buxus. veel kieseriet en ander lekkers erbij, om de doorgroei weer te bevorderen.

Mijn steun en toeverlaat Wim, komt uit Hengelo met zijn scooter, beladen met planten, zelfs de Cosmea’s in z’n rugzak!
Zestig Zinnia’s geplant in de perken rondom de put, al die kleurtjes staan vrolijk met dit sombere weer. De uitgezaaide Papavers staan altijd op een kluitje waar ik ze liever niet wil. Ik heb met dit natte weer toch nog een poging gedaan om  er een aantal te verplanten. Kijken of het lukt.
Zo vroeg als het vorig jaar was, zo laat is alle nu. Nog maar een enkele roos in bloei nu, terwijl we vorig jaar om deze tijd al uitgebloeide rozen moesten uitknippen.
We hopen op en mooi Midzomerevenement met mooi weer en veel bezoekers. De deelnemers aan de markt staan allemaal op de site vermeld. 
Over de schrijver