Afscheid van 'Erve Odinc'
15 januari 2022 
3 min. leestijd

Afscheid van 'Erve Odinc'

Lieve tuinliefhebbers en bezoekers van Erve Odinc,

Wij hebben met veel pijn in ons hart besloten om afscheid te nemen van ons geliefde Erve Odinc en van de onder onze handen ontstane tuinen.

Soms is het tijd om in het leven bij het ouder worden de bakens te verzetten. Dat punt is voor ons nu bereikt. Zoals ze zo mooi in Twente zeggen: “ Er is een tied van kom’n en een tied van goan”.

Of zoals Ineke Greve het destijds zo mooi zei: “Aan elk feestje komt een einde”.


Wij kijken nu terug op 42 heerlijke jaren, waarin wij onze creativiteit binnen en buiten oneindig konden botvieren en steeds weer gestimuleerd werden door de heerlijke plek om er mee bezig te zijn.

Ook onze kinderen en kleinkinderen hebben hier alle vrijheid kunnen ervaren en kunnen leren van de ervaringen op deze plek en daar ook actief aan bijgedragen.

Op 2 mei hebben wij ons huis {met 2 logeer-lodges} en de tuinen overgedragen aan de Heer en Mevrouw C. Stapel-Seegers. Zij gaan de tuinen en de lodges voortzetten. En zij weten van wanten!

De tuinen zullen voor u als tuinliefhebber dan ook te bezoeken blijven. Nadere informatie volgt in mei as.


Ook de verhuur van de lodges zal worden voortgezet.

Wij zijn heel blij hiermee en het is belangrijk voor ons dat liefhebbers geïnspireerd kunnen blijven door de tuinen, die wij met zoveel liefde hebben gecreëerd en die  nu in stand gehouden worden.

Wij danken allen die hier met zoveel vreugde en enthousiasme kwamen en genoten en ons altijd weer inspiratie gaven om door te gaan.

Wij zullen nog vaak terugdenken aan deze mooie tijd en de vele publicaties en de hartverwarmende woorden in het gastenboek koesteren.

Klaas en Marion van Heuven-Waldkötter


Over de schrijver